Vesna Vučemilović predala prikupljene potpise

Vesna Vučemilović predala prikupljene potpise

27.04.2021.

Vesna Vučemilović, kandidatkinja za županicu Osječko-baranjske županije, te Krešimir Čabaj i Zlatko Ahić, kandidati za zamjenike, danas su Županijskom izbornom povjerenstvu predali prikupljene potpise građana kako za kandidaturu za županicu tako i za županijsku skupštinu

„Zahvaljujem se svim volonterima koji su vrijedno prikupljali potpise na području cijele Osječko-baranjske županije i svim stanovnicima koji su mi iskazali potporu time što su se potpisali i na neki način u meni i Domovinskom pokretu prepoznali vrijednosti koje mi baštinimo“, izjavila je prije predaje same kandidature kandidatkinja za županicu Vesna Vučemilović.

Vesna Vučemilović dodala je kako vrijednosti koje baštine su suverenizam, demokršćanstvo i najviše ono što žele vratiti u politiku, a to je odgovornost.

„Ovi izbori su izuzetno važni. Situacija u našoj županiji nije sjajna, ali nije ni tragična i jako je važno tko će nas voditi dalje kroz naredne četiri godine. Moramo ove demografske i gospodarske procese zaustaviti i preokrenuti. Teško to možemo napraviti s ekipom koja nas je dovela u ovu situaciju“, rekla je Vučemilović.

Vučemilović je naglasila da stabilnost i sigurnost, kada ste na začelju Europske unije, nije ono što nam je nužno sada potreba, već nam treba pomak i politike koje će promijeniti ono što je ključ i ono što je problem, a to je da se konačno krene cijeniti znanje i stručnost.

„Slavonija i Baranja trebaju biti dom svih nas, a ne samo onih koji imaju stranačku iskaznicu“, Vučemilović je zaključila.

 


Domovinski pokret footer